Home » Workshops

In eigen atelier worden workshops georganiseerd en zijn er vrije inloopdagen. Op deze manier is kunstzinnig vormgeven laagdrempelig en kun je komen kijken hoe ‘kunst maken’ in zijn werk gaat. Maar natuurlijk is het veel leuker om het zelf te doen.

Naast de workshops die in het atelier worden verzorgd, kun je ook workshops op locatie afnemen.

Er zijn tal van gelegenheden waarin Kunst, met een grote K, op haar plaats is. Teambuilding wordt co-creëren en kinderfeestjes worden een creatief festijn.

Voor bedrijven, instellingen, scholen en particulieren is er een aanbod in maatwerk, passend bij de doelgroep of branche.

Het creatief vermogen is een grotere tool dan men in eerste instantie zou denken. Het werkproces kent veel facetten die je aan het denken zullen zetten en je kunnen verrassen. Een creatieve geest kijkt en werkt oplossingsgericht, omdat het in mogelijkheden leert kijken. Dit zijn nog maar enkele dingen die het creatief vermogen met zich meebrengt, maar zeker niet de minsten.

Zelfexpressie is essentieel  en kan op vele manieren worden beleefd. Voor jong en oud zal het kunstzinnig werkproces een manier zijn om zichzelf te ontdekken en te moeten concluderen dat elk resultaat een succes is.